New Volkswagen Atlas Tanoak-ideen treffer New York

Volkswagen har avslørt en andre idé på årets Motor Show i New York, kalt Atlas Tanoak, og forhåndsviser en potensiell pick-up-versjon av den nye Atlas SUV.
Oppkalt etter et tre som er hjemmehørende i Stillehavskysten i USA, trinnene trinn inn på 5.438 mm lang-det er over 400 mm lenger enn den syv-seters Atlas. Den er basert på nøyaktig samme MBQ-plattform, så vel som drevet av en 276bhp 3,6-liters V6, som kjører med alle fire hjul, samt en åtte-trinns automatisk girkasse. VW stater 0-62 mph tar 8,5 sekunder.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Alt det siste fra 2018 New York Motor Show
Stilen til Atlas Tanoak er atskilt fra Atlas -SUV -en som den er basert på, med bare små likheter mellom de to bilene. Atlas Tanoak har et mye tøffe utseende for å matche sine terrengegenskaper med en økt panseret så vel som tøff underbygging, som huser en sentralt montert vinsj samt karabiner.
6

Grillen så vel som VW -merket blir luminert av hvitt lys i tillegg til å tilby en animert belysningsskjerm når bilene og lastebilen er låst opp med lys som løper over gitteret så vel som i LED -lyskasteren omgir, mens merket sakte blir lysere. Nye unike seks-sidige LED-kjørelys er også en populær funksjon foran.

Leave a Comment