Ny Bentley Continental GT Speed ​​Convertible avslørte

Bentley har avslørt en drop-top-versjon av den for nylig introduserte Continental GT Speed. Det britiske merket uttaler at det er den mest førerfokuserte konvertible i bilens line-up, takket være et tak i chassisforbedringer, samt en mye mer potent versjon av sin varemerke W12-motor.
I likhet med alle Bentleys hastighetsbelagte modeller, drives den kontinentale GT-konvertible i hastighetstrimler av en innstilt versjon av selskapets dobbelt-turboladede 6,0-liters W12, som sender stasjon til alle fire hjul gjennom åtte-trinns automatisk girkasse med dobbel kobling.

New Bentley Continental GT3 Pikes Top Racer pakker over 750 hk

Motoren lager 650 hk samt 900nm dreiemoment, som er 23 hk mye mer enn den grunnleggende W12 -enheten. Bentley uttaler at det er tilstrekkelig for en 0-62 mph tid 3,7 sekunder, samt en toppfart på 208 mph.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Kjøpere får også et firehjuls styringssystem, en rekalibrert versjon av den grunnleggende bilens Traction Management-programvare og, akkurat som GT Speed ​​Coupe, en digitalt administrert bakdifferensial med begrenset skli.
Kombinert med det grunnleggende firehjulsdriftssystemet, kan teknologien nå sende en høyere andel av motorens kraft til bakakselen, med den nye diffen som hjelper til med å forbedre smidighet og håndtering.
12

Bentley har på samme måte gitt GTs adaptive luftfjæring samt 48-volts aktive rullestabiliseringssystemer en omfattende omarbeiding, og setter seg opp for maksimal hjørnevne. I den fasteste innstillingen kan det sistnevnte systemet gi 1.300nm kraft på 0,3 sekunder for å motvirke kroppsrull samt holde kjøretøyet flatt. Det aktive anti-roll-systemet kan på samme måte deaktiveres for mye mer behagelig cruising.
For å hjelpe til med å gjeninnføre tilleggsytelsen, gir Bentley den kontinentale GT-hastighetskabriolet med en valgfri karbon-keramisk bremsepakke, som legger til 10-stempelkalipere på forakselen, fire-stempelkalipere bak, så vel som mye mer fade- Resistente plater.
Som med Coupe, mottar denne konvertible hastigheten kosmetiske justeringer som markerer den som flaggskipet. Innkjøpere får mørk krom utvendig trim i tillegg til å matche 22-tommers legeringshjul, i tillegg til hastighetsspesifikke sideskjørt, opplyst slitebaner samt noen diskret “hastighet” -merke for frontvingene.
High-end GTs Material Soft Top er gitt i et alternativ syv farger, inkludert et moderne håndtak konvensjonell britisk tweed. Det er mye bedre isolert enn de forrige GT -konvertibleene, så vel som på samme måte kan distribueres eller trekkes tilbake på bare 19 sekunder, mens du beveger seg i hastigheter på så mye som 30 mph.

På innsiden har GT-hastighetskonvertibelen et lignende utvalg av ytelsesinnstilte justeringer, for eksempel et Alcantara-ratt, diamant-quiled sportsseter, sportspedaler samt en vendt aluminiumsenterkonsoll.
Resten av streken kan fullføres i en opsjon av fire finér uten ekstra kostnad, selv om Bentley tilbyr enda flere valg som betalte ekstrautstyr.
Nå sjekket ut vår evaluering av Bentley Bacalar her …

Leave a Comment