Hvordan bestille en CopirT-kjøretøytilstandsrapport

Uansett hva du leter etter, har Copart nyttige tjenester for å gjøre auksjonsopplevelsen enklere. Du kan få mer informasjon om kjøretøyene du trenger ved å bestille inspeksjonstjenester, forholdsrapporter samt mer!

Copart tar tilstandsrapportering til neste nivå. Sannt kjøretøytilstandsrapportering går utover kjøretøyhistorikken, så vel som gir detaljene forbrukere vil ha. Denne gjennomsiktigheten hjelper med enda mer info for å hjelpe deg med å plassere det rette budet.

Innkjøp av en kjøretøytilstandsrapport er en rask, så vel som enkel prosess, som kan bestilles direkte fra Copart-nettstedet:

Registrer eller logg inn for å velge kjøretøyet til alternativet ditt i en kvalifisert spesifiser, samt klikk på “Kjøretøysrapport” nederst til høyre på siden.
Klikk på “Kjøp rapport” for å evaluere faktureringsinformasjonen din, samt lagrede kreditthistorikk kortdetaljer.
Når tilbakebetaling er sendt, forventer du tilstandsrapporten din i din e-postboks innen 24 timer.

Merk: Pass på at e-postadressen din for Copart-kontoen din er så mye som dato. Hvis du ikke ser det i innboksen din i den tiden, må du kontrollere din spam-mappe.

Kjøretøystilstandsrapporter dekker alle viktige elementer i kjøretøyinspeksjon som navnet på kjøretøyet, gjør samt modell, registreringsnummer, farge, tilstand av kropp, motortilstand, samt eiernavn.

Bestill din for bare $ 35 fra en gjeldende god avtale detaljer side under delen “Order Products & Services”. Vil du se et utvalg? Se hva som er på en tilstandsrapport.

Hvis du ikke får bilens tilstandsrapport innen 24 timer etter betaling, kan du gjerne nå ut til vårt medlemslaget via online-chat via assistanset.

Vær også oppmerksom på at tilstandsrapporter ikke kan kjøpes for kjøretøy som:

Er ikke biler.
Er i ferd med å gå til auksjon.
Er fysisk funnet på en offsite plassering.
Er sublots.
Fire timer før bilens auksjonstid eller i nattcap salg.

Selv om du ikke kan kjøpe en tilstandsrapport om bilene ovenfor, kan du fortsatt få rapporter på våre andre. Kontroller dem på Copart.com!

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
LinkedIn.

Som dette:
Liker å laste …

Leave a Comment