Ny Mercedes GLC gjennomgår vintertesting før lansering i år

Mercedes nå sistnevnte stadier av utvikling av sin splitter nye GLC SUV, som kommer i høst i år med hybridkraft, et nytt design og en fornyet innredning med firmaets nyeste infotainment-teknologi. Våre bilder viser modellen som gjennomgår endelig vinterprøving i Sverige, hvor ytelsen, håndtering og komfort blir validert i subfrysende temperaturer.
Annonse – Artikkel fortsetter under

Hvis GLC passerer disse ingeniørprøvene, vil Mercedes begynne prøveproduksjonen før bilen lanseres senere i 2022. Så langt sier merkevaren at GLC har vist sterk termisk ytelse, støyisolering og sikkerhet, og er dens mest dynamiske SUV på alle terreng “.

Ny 2023 Mercedes Eqe SUV fanget vintertesting i Sverige

Den nye GLC benytter en ny MRA2-plattform som er lånt fra den nyeste C-klassen, noe som resulterer i forbedret emballasje, innvendig plass og en større 600-liters oppstart. Et utvalg av mild-hybrid- og plug-in-varianter vil være tilgjengelige, som begynner med en 2,0-liters fire-sylindret bensinmotor som bruker en 48 volt Starter-generator for totalt 255bhp og 400nm dreiemoment. Dieselet er en 2,0-liters enhet, igjen med 48 Volt Tech, som produserer 261BHP og 550nm.
Disse to motorene danner grunnlaget for tre plug-in hybridmodeller – to bensin og en diesel – som vil bli forsterket av en 134bhp, 440nm elektrisk motor integrert i en 9-trinns automatisk girkasse. Mercedes lover et rent elektrisk utvalg av godt over 62 miles.

Leave a Comment