David Brown Automotive introduserer Speedback Silverstone Edition – din for £ 620K

David Brown Automotive har vist frem sine nye biler og lastebil – Speedback Silverstone Edition – på Geneva Motor Show 2018.
Basert på nøyaktig samme Jaguar XKR-rullende chassis som Common Speedback GT, oppretter Silverstone Editions 5,0-liters superladede V8 nå 593bhp-et 90bhp-løft-takket være ECU så vel som Supercharger Tweaks. Toppfarten er toppet med 155 mph, mens 0-62 mph er oppgitt å ta 4,2 sekunder.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• All strømmen fra Geneva Motor Show 2018
Motor så vel som ytelsesoppgraderinger er imidlertid bare en del av historien. Ved å ta motivasjon fra jetfly samt motorracing på 1960-tallet, samt utviklet for å feire David Brown Automotives aller første år i Silverstone-fabrikken, er den nye designen en stealthier-utseende biler og lastebil enn Speedback GT.
29

Silverstone Edition sitter på 20-tommers ‘Afterburner’ legeringshjul, og har et nett, i stedet for å slippe radiatorgitter, samt har langt mindre krom enn den vanlige speedbacken. Det oppholdende lysearbeidet er renset forkrommet aluminium, mens David Brown-bilmerket er fullført i monokrom i stedet for fargene på unionsflagget.
Utvidede sidesills, en større frontspoiler samt større sideventiler på samme måte, mens Silverstone Edition er fullført i ‘Fly By Night’ maling, dekorert med en subtil midtstripe. Fjern baklyslinser, en større bakspoiler samt ‘jetinspirerte’ eksosideer totalt utseendet på baksiden.
På innsiden er Silverstone Editions seter fullført i intrikat brogert skinn, samt luftkart over Silverstone sitter på dashbordet samt nakkestøtter. De små baksetene i den vanlige speedbacken er eliminert for ekstra bagasjeplass, men “begivenheten” -setet – som utspiller seg fra bagasjeromsgulvet – gjenstår, så vel som under den sitter en skreddersydd cam lagringssak.
29

Flere fotografiske nikker skal oppdages ved LED -frontlyktene, som, som tar motivasjon fra spionfly fra 1960 -tallet, er blitt opprettet for å se ut som kamlinser. Interiørteknologi inkluderer et 7,2-tommers infotainment-system, Sat Nav samt en Bowers & Wilkins stereo.
Silverstone -utgaven vil bli laget ved å bruke nøyaktig de samme coachbuilding -teknikkene som speedback GT, slik at aluminiumslegemet blir rullet for hånd i rundt 3200 timer. Produksjonen vil være begrenset til bare 10 modeller, så vel som Silverstone -utgaven er priset fra £ 620 000 før skatt – en premie på 100 000 pund over Speedback GT.

Klikk her for all gjeldende fra Geneva Motor Show 2018 …

Leave a Comment