Ny 2023 BMW X6 Facelift fanget Wintertime Testing

Utvikling for den ansiktsløftede BMW X6 er godt i gang, og spionfotografene våre har fanget den oppdaterte Coupe-SUV under kaldt værprøving nær den arktiske sirkelen. Den nye X6 vil sport revidert styling og et nytt infotainment -oppsett for å bringe det i tråd med firmaets mest aktuelle modeller.
På fronten vil den ansiktsløftede X6 ta i bruk et sett med slanke frontlykter og en redesignet støtfanger, selv om den nåværende bilens store par nyregriller virker uendret. Nedre gitter -delen har nå også en større radarsensor og aggressive lameller.

Ny 2022 BMW M2 gjennomgår Nurburgring -testing

Vi forventer at den oppdaterte X6 kommer med nye legeringshjuldesign, selv om den nye bilen er uendret i profilen, og beholder den utgående modellens diagonale frontvingeutskjæring, grunt glasshus og avsmalnende takline. Den bakre enden av denne forproduksjonsprototypen overføres også med de samme vertikale ventilasjonsåpningene, to-tone nedre støtfanger og baklys, selv om disse kan revideres for den endelige produksjonsbilen.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Større endringer forventes inne. BMWs mest nåværende Idrive 8 -infotainment -system debuterte på IX Electric SUV, og teknologien begynner å sildre ned til resten av området.
X6 vil være den neste adopteren, med et redesignet dashbord for å imøtekomme et enkelt, buet skjermpanel. Dette vil omfatte et 12,3-tommers digitalt instrumentpanel og en 14,9-tommers sentral berøringsskjerm, som også kan betjenes ved hjelp av en roterende skive på midtkonsollen. Dette i seg selv vil bli redesignet, med en mindre girvelger.
6

Idrive 8 -oppgraderingen vil muliggjøre 5G -tilkobling, forbedret stemmekontroll og augmented reality -navigasjon, sammen med BMWs Modes -funksjonen. Dette endrer parametere som styring, gassrespons, demping, omgivelsesbelysning og skjermgrafikk for å passe til visse kjørescenarier.
Når vi snakker om det, vil den nye X6 sannsynligvis også motta justeringer til suspensjonsoppsettet for å få en bedre tur og håndtere balanse, sammen med revidert drivlinje- og girkassekalibreringer. Den ansiktsløftede modellen vil opprettholde den samme åtte-trinns automatiske girkassen som før, sammen med den eksisterende linjen med motorer.
De to dieselalternativene vil være 3,0-liters rett og seks enheter, i likhet med bensinmodellen på inngangsnivå. Den ansiktsløftede M50i forventes å bruke den samme 4,4-liters turboladede V8, og X6M vil være utstyrt med en mye kraftigere versjon av denne motoren som produserer godt over 600 hk. Små finjusteringer til drivlinje og programvare kan se forbedret ytelse og effektivitet overalt. Den nye X6 skal avsløres tidlig neste år.

Sjekk ut de raskeste SUV -ene i verdensidealet nå …

Leave a Comment