Nye 2022 Renault Kangoo E-Tech Electric Van Breaks-deksel med 186-mils variasjon

Renault har lagt enda en elektrisk design til sin serie med den nye Kangoo E-Tech. Det vil være i salg våren 2022, og sitter sammen med sin forbrenningsdrevne motstykke, samt ender opp med å være en ny rival for slike som Citroen E-Berlingo samt Peugeot E-Partner.
Den nye Renault Kangoo E-Tech Electric har en elektrisk motor på 121 hk som drives av en batteripakke på 45 kWh satt under varebilens etasje. Renault erklærer en maksimal variasjon på 186 miles. Regenerativ bremsing med tre faste posisjoner kan brukes, mens det også er en Eco Drive -modus som er opprettet for å maksimere variasjonen når bilen får en lett belastning.

Hydrogen-drevet Renault Master Van Verified for 2022 lansering

Når det er koblet til en hurtiglader på 80 kW DC, kan batteriet få 106 mil med variasjon på rundt 30 minutter. En avgift på 15–100 prosent tar rundt fire timer ved å bruke et trefaset gebyrpunkt på 11 kW, mens en full avgift med en 7,4 kW wallbox tar seks timer. 80kW så vel som 22 kW hurtiglading er valgfrie ekstrautstyr, og det er et varmt pumpesystem for hytteforkondisjonering.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Kangoo E-Tech Electric tilbys med et alternativ av to akselavlengder. Tonns bukt i den vanlige designen har 3,9 kubikkmøller av areal samt en maksimal nyttelast på 600 kg. De lange akselavstandsprosedyrene 4,9 kubikkmeter, så vel som kan bringe så mye som 800 kg.
Ettersom de to bilene er utviklet på nøyaktig samme plattform, inkluderer Electric Kangoo nøyaktig samme nivå av enheter som den forbrenningsmotoriserte modellen. Det brukes nøyaktig samme takmontert lagringsstativ i ryggen for produkter så mye som 2,5 meter langt, samt Renaults søyløse bevegelige dørsystem, som gjør det mulig å pakkes mye raskere for lengre produkter.
Det åtte-tommers infotainment-systemet er det samme, som det foldende sentrale setet som konverteres til et mobilt skrivebord. Innkjøpere kan også spesifisere adaptiv cruisekontroll, en oppvarmet frontrute, oppvarmede forseter samt et oppvarmet ratt som valgfrie ekstrautstyr.
Hva har den nye Renault Kangoo E-Tech Electric Van å slå? Klikk her for vår nedslitte av de aller beste elektriske varebilene som er til salgs nå …

Leave a Comment