Ultra-Rare 2008 Ferrari F430 Scuderia Tilgjengelig i en online-auksjon snart

Som en diamant, er dette 2008 Ferrari F430 Scuderia et sjeldent funn, og det er tilgjengelig i en CrashedToys online bilauksjon på onsdag 6. februar 2019 på 12 : 00 PM CT!

En av bare syv Ferrari F430s, inkludert Novitec Performance Package, er denne Ferrari ekstremt sjeldne. Blant en rekke ytelse og estetiske endringer øker pakken strømmen i denne Ferrari til 777 hestekrefter! Novitec-komponenter tilbyr også forbedret aerodynamikk som gir dette Ferrari et mye mer slående utseende.

2008 Ferrari F430 Scuderia er en komfortabel, lett, men likevel kraftig bil med ground-effekt aerodynamikk, noe som gjør denne bilen mye mer effektiv når den drives med høyere hastigheter. Ikke gå glipp av muligheten til å by på og kjøpe denne sjarmen i vår CrashedToys online bilauksjon.

Kjøretøydetaljer

Dokumenttype: TX – Salvage biltittel
Høydepunkter: Kjør og kjør verifisert
Primærskade: Ramme
Estimert Retail Verdi: $ 300 000 USD
Kilometerteller: 5.821 miles
Transmisjon: 6-trinns automatisk
Motor: 4.3L V8
Hestekrefter: 777 hk med novitec pakke

Sørg for å lese opp på Texas Licensing-krav, slik at du er bevæpnet med de riktige filene før du byder.

Ikke
En CrashedToys medlem ennå?

Denne bilen er tilgjengelig via CrashedToys ‘Dallas-beliggenhet og tilgjengelig for bare CrashedToys-medlemmene. Registrer deg for å bli et CrashedToys-medlem for helt gratis i dag.

Ønsker det
å plassere et bud på denne 2008 Ferrari F430 Scuderia?

Live online budgivning for 2008 Ferrari F430 Scuderia starter onsdag 6. februar 2019 kl 12:00 P.M. Ct. Merk kalendere dine og sørg for at du ikke går glipp av denne muligheten! Selv om du ikke planlegger å by på dette kjente kjøretøyet, legger du til bilen på overvåkningslisten din slik at du kan se live som den selger til høyeste budgiver.

Dele denne:
Facebook.
Twitter.
LinkedIn.

Som dette:
Liker å laste …

Leave a Comment