Ny 2022 Ford Ranger Raptor pick-up viser opp V6 Power

Etter å ha sjekket vannet med den aller første Ford Ranger Raptor, har firmaet nå utsatt den pumpede andre generasjonsmodellen. Det er basert på den helt nye Ranger som skal i utstillingslokaler i 2023, men denne gangen rundt Ranger Raptor inkluderer 3,0-liters tvilling-turbo EcoBoost Petrol V6 pakking 284bhp.
Det er et løft på 74 hk over den nåværende dieseldrevne designen-så vel som den nye lastebilen har på samme måte 491nm dreiemoment. Et anti-lag-system har, som ligner oppsettet som opprinnelig ble sett i Ford GT Supercar, som øker gasshandlingene ved å holde turboene spinnende i tre sekunder når bilisten løfter av. En aktiv eksos bruker også fire støynivåer, inkludert en nabo-utførende fredelig modus samt en Baja-innstilling, som tilfører mye mer volum i tillegg til å være som et gjennomgående eksosanlegg.

Ny 2022 Ford Ranger pick-up viser muskelen

10-trinns bilgirkasse overføres fra den aller første Raptor, men denne gangen er det visse motoriske forbedringsprofiler for hvert utstyr for å optimalisere ytelsen. Heltids firehjulsdrift er grunnleggende (selv om den kan endres til bakhjulstrekk for å spare drivstoff), mens foran så vel som bakre låsedifferensialer, så vel som syv valgbare stasjonsmodus indikerer at Ford må være i stand til å håndtere hva som helst Fra glatt asfalt til dyp gjørme så vel som ruter.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Comment