New Peugeot Concept Car for Beijing

Peugeot har gitt ut det første teaser -bildet av den nye konseptbilen det vil vise på årets Beijing Motor Show. Selskapet har bekreftet at det nye konseptet er ‘fra samme avstamning som Onyx -konseptbilen ‘, og‘ er en teaser av merkets fremtidige design. ’
På 4.730 mm langt, men bare 1.310 mm høyt, er det ennå ikke navngitte konseptet litt kortere enn den nåværende Peugeot 508, som prosedyrer 4.792 mm, men også lavere enn RCZ, som er 1.362 mm høy.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Konseptet en fire-dørs coupe, som Peugeot hevder ‘tilbyr atletisk og raffinert styling for fire passasjerer og bagasjen deres.’
Selv om teaserbildet ikke avslører mye, kan du finne ut konseptets korte fronthugg og det lange panseret, som hjelper til med å gi tilsynelatende sofistikerte proporsjoner. Det er en swooping coupé -taklinje, veldig lang akselavstand og lang bakoverheng også – som alle pantsetter et slående utseende når bilen blir avslørt i Beijing 20. april.
Du kan se et par designtemaer som er blitt adoptert fra Onyx -konseptet, først vist på Paris Motor Show i 2012. På fronten er kantete, slanke frontlykter, som nå er blitt adoptert på produksjonsbiler som 308, 2008 og Facelifted 3008/5008.
Halslysene består av tre LED-blokker som er ment å se ut som klør, og refererer til Peugeot Lion-logoen. Dette designtemaet brukes nå også på Production Peugeots.
Det nye konseptets bodyside har også en mye mer raffinert versjon av det store kamskjellområdet som bidro til å legge muskler til Onyxs kobber- og karbonfiberprofil. Det nye konseptet har en utskjæring langs sidesillingen, for å hjelpe den til å virke lavere, mens en bakfløy gir den sportslige holdningen.
Mer av det nye konseptets design vil bli avslørt i en kunstinstallasjon som Peugeot vil vise på ‘International Automobile Festival, Tribute to Sensations’ i Paris, som går fra 29. januar til 2. februar.
Peugeot vil også vise Onyx -konseptet, 308 R -konseptet, 208 T16 Pikes Height og 908 Hdi Le Mans -bilen på det franske arrangementet.

Leave a Comment