Ny Volkswagen-ID. Buzz MPV bringer Type 2 Camper Back to Life

En annen ny modell er lagt til Volkswagens ID-elektriske line-up i form av VW ID. Buzz. Nykommeren er en MPV som er basert på den samme plattformen som ID.3 Electric Hatchback, men heller enn å være en oppskalert versjon av den bilen, tar den retro designinspirasjon fra den billebaserte VW Type 2 eller Bulli.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Siden den bruker samme løpsutstyr som ID.3, ID. Buzz har en elektrisk motor i 201bhp som kjører bakhjulene, mens et batteri med 77 kWh brukbar kapasitet er montert. VW har ikke bekreftet kjøreområde for ID. Buzz ennå, men vi forventer en rekkevidde på rundt 250 mil.

Ny Volkswagen Id.Buzz Prototype Review

Det lades 170 kW om bord, slik at batteriet kan lades fra fem til 80 prosent kapasitet på 30 minutter fra en kraftig nok DC -kilde. Dessuten er ID -en. Buzz vil komme med toveis lading som standard, så ikke bare vil du kunne lade bilen hjemme, du vil også kunne mate energi fra batteriet tilbake i nettet.
20

Produksjonsversjonen av ID. Buzz forblir stort sett uendret fra konseptene vi har sett siden 2017. Det er en ganske konvensjonell en-boks MPV-form med en rakisk frontrute, mens VW hevder en dragkoeffisient på 0,29cd for å bidra til å øke effektiviteten.

Leave a Comment