Hot Electric Skoda Enyaq Coupe IV VRS på salg nå fra £ 51,885

Skoda har til slutt vasset inn i Performance Electric SUV -delen med den nye Enyaq Coupe IV VRS. Det tilbys å bestille nå, med de aller første leveransene som skal nå britiske kunder innen juli i år. Kostnadene begynner fra £ 51.885, noe som gjør det til den mest kostbare Skoda som er i salg i dag.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Det var bare et spørsmål om tid før Skoda introduserte en VRS-fylte versjon av Enyaq Coupe. Det er en sterk etterspørsel etter denne typen kjøretøy for øyeblikket, som demonstrert av flaggskipversjonene av viktige rivaler som Kia EV6 så vel som Ford Mustang Mach-E.

Ny 2022 Skoda Karoq ansiktsløftning til salgs nå fra £ 25.950

Volkswagen har på samme måte introdusert en ytelsesversjon av ID.5 Coupe-SUV, kalt GTX. Enyaq Coupe deler nøyaktig samme MEB -underbygging som denne bilen, som ga en enkel teknikk for Skoda for å få en ytelsesversjon av EV -en i salg.
Enyaq VRS drives av en 82 kWh batteripakke i tillegg til en dobbeltmotorisk, firehjulsdrift elektrisk drivlinje. Systemet har en effekt på 295 hk samt 460Nm dreiemoment, som Skoda-statene er tilstrekkelig til å drive kjøretøyet fra 0-62 mph på 6,5 sekunder. Toppfarten er 111 mph.
Skoda var på samme måte opptatt av at tilleggsytelsen ikke så godt mye av en effekt på Enyaqs rekkevidde. Så VRS kan fremdeles dekke opptil 309 mil mellom ladestoppene, noe som delvis er takket være sin aerodynamiske kupé -kroppsstil. Avgiftstidene er også ganske raske – det tar 36 minutter før batteriet når 80 prosent mulighet med en hurtiglader på 150 kW.
19

I tillegg til tilleggskraften, har Skoda på samme måte endret Enyaq VRSs chassis. Kjøretøyet sitter 15 mm lavere foran så vel som 10 mm lavere på baksiden sammenlignet med den rutinemessige Enyaq -kupéen, mens Skodas progressive styring av variabler er på samme måte standard.
Nye 2022 Skoda Enyaq Coupe IV VRS: enheter samt spesifikasjon
Som alle typer VRS -modellen, har Skoda gitt den stilige Enyaq Coupe noen få stil -justeringer for å skille den ut fra sine grunnleggende søsken. Endringer inkluderer nye 20-tommers legeringshjul, en nedre støtfanger foran, en frisk rød reflektor på bakforkleet i tillegg til noe nytt svart trim. Innkjøpere får også Skodas krystallavtale med rist som standard, som er opplyst av en rekke 131 LED -er.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Comment