KTM planlegger å utvikle ny X-Bow for Motorsport

KTM er kjent over hele verden som motorsykkelprodusent som gjorde en uforglemmelig forsøk på bilene og lastebilverdenen med den sporfokuserte X-Bow, men den østerrikske virksomheten nå Planlegger å slå seg sammen med tysk racing antrekk -gjentingsteknikk for å utvikle en ny racerbil, som vist i dette offisielle teaserbildet.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Hardcore X-Bow var KTMs aller første bil, men ved å samarbeide med Reiter Engineering (en virksomhet som er ansvarlig for forskjellige GT1 så vel som GT3-syklister), vil den nå forsøke å sette sitt preg rundt igjen. De nye sporbilene og lastebilene er designet for å kjempe i løpsserier over hele verden.
Dette offisielle bildet gir ikke mye unna, men viser imidlertid en radikalt forskjellige biler og lastebiler til det nåværende takløse X-Bow-selv om det gjenstår noen kjent stylingstrekk foran. Den lukkede-cockpit-raceren vil sannsynligvis få en ny, kraftigere motor, hvis det bakre ventilasjonspanelet er noe å gå.
Detaljer er knappe ennå, men Reiter Engineeering vil håndtere “konstruksjon av kjøretøyet så vel som all logistikk, inkludert salg samt forsyning av reservedeler”. KTM har sin egen X-Bow Race-serie som kan forlenges med denne bilen, selv om personlige løpsteam vil være de viktigste kundene.
Teameier Hans Reiter, hvis firma opprinnelig ga konseptet til KTM, sa: “Nå er det passende tidspunkt å introdusere en revolusjonerende ny kjøretøyidee i verdensomspennende klientmotorsport.” Forvent å se den nye raceren i aksjon over hele Europa, Asia så vel som USA i løpet av de neste årene.
Inspiser nå ut våre beste banedagsbiler og lastebiler fra 2014

Leave a Comment