‘Offentlig overføringskostnader beløp til legalisert tyveri’

Husk den integrerte overføringspolitikken så vel som andre John Prescott -hjernebølger for to tiår siden? De ble forventet å tilby sømløse, budsjettvennlige reiser gjennom forskjellige former for offentlig transport. Tilgjengelige leiebiler som dukker opp akkurat i tide for å øse opp passasjerer da vi gikk av i tide (fett sjanse!) Tog så vel som fly; Raskere, mye mer behagelig så vel som levedyktige jernbaneturer utviklet for å redusere kjøretøyreiser.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Power-Drunk Prescott-den mest hykleriske politikeren jeg noen gang har kommet over-så selvfølgelig hans ikke-så lysende konsepter mislykkes. Overføresaker under Blair samt Prescotts arbeidskraft var komiske. Men for å være rettferdig, fortsatte katastrofen under Cameron samt Cleggs Con-Lib-koalisjon.
• Bensinstasjoner på motorveien som omhandler henvendelse om priser
Og Theresa Mays nåværende konvensjonelle regjering har også henvist overføring til bunnen av listen. Jeg er fremdeles buss-fobisk, men i det siste har jeg brukt ublu overgående, underjordiske så vel som lette (DLR) togtjenester i finansieringen som ikke integrerer godt, husk ikke elvebåtene, kabel-TV-kjøretøyene så vel som Thames Ferger de forventes å koble til.
Hvorfor åtte korte togturer, pluss kilometer med å gå i løpet av min 44-mils tur / retur fra South East forstedene til Motor Show på Excel, East London? I tillegg til nøyaktig hvordan kan nesten £ 50 for min andre klasse en-dagers reisekort rettferdiggjøres? Det er over en kilometer så vel som en av 2018s fantastiske togran.

Leave a Comment