Ny hydrogen-drevet Land Rover Defender Prototype in Development

Land Rover har bekreftet at den vil utvikle en prototypens forsvarer av hydrogenceller, som skal settes gjennom tempoene på britiske veier senere i 2021.
Kalt Project Zeus, er det en del av Jaguar Land Rovers Reimagine -strategi, som tar sikte på å oppnå netto null karbonutslipp på tvers av alle JLR -forsyningskjeder, produksjon og produkter innen 2039.

NY JAGUAR LAND ROVER ELEKTRISK BIL OFFIVENS: Fullstendige detaljer

Crux av Reimagine-metoden henger sammen med storskala utrulling av batteri-elektriske kjøretøyer, men firmaet inkluderte hydrogen som en fotnote for selskapets gjenoppfinnelse, og erklærte i februar at prototype av hydrogenbrenselcelle-biler skulle begynne å teste senere i året.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Vi vet nå at den første hydrogenprototypen er basert på den nye forsvareren. Dyret, som ble kalt forsvareren FCEV, har en brenselcellebunke, elektriske drivenheter, et stort batteri (tar på seg gjenvunnet energi fra bremsing og levering av reserve/boostkraft for de elektriske motorene) og en høytrykkstank for lagring av hydrogenet.
Foreløpig forblir forsvareren FCEV en prototype, men den peker potensielt på tilgjengeligheten av en hydrogendrevet versjon av merkets off-roader i nær fremtid. Rival Ineos har alt annet enn bekreftet en hydrogenversjon av sin Grenadier er i verkene – en bil som apes den gamle forsvareren i sin styling og tar sikte på å fylle tomrom Drivstoffcellen Nexo SUV.
Ingen spesifikasjoner, for eksempel ytelse og rekkevidde, er blitt avslørt, og Land Rover har ikke avslørt noen bilder av forsvareren FCEV -prototypen ennå. Prototypen vil bli brukt til å undersøke drivstofforbruket og terreng- og slepefunksjonene til biler med hydrogenkraft.
JLR ser hydrogenteknologi som ideell for større biler med langdistansebehov som må kjøres i både veldig varme og veldig kalde forhold-mye mer enn et nikk til forsvarers tilnærming.
Det vil også gi forsvareroppstillingen et alternativ for nullutslipp sammen med P400E-merket plug-in hybrid avslørt i september 2020.
Firmaet samarbeider med en rekke spesialister på feltet, inkludert Marelli Automotive Systems og UK Battery Industrialization Center (UKBIC).

Ralph Clague, sjef for hydrogen- og brenselceller for Jaguar Land Rover, sa: “Vi vet at hydrogen har en rolle å spille i fremtidig drivlinjeblanding over hele transportindustrien, og ved siden av batterielektriske kjøretøyer bruker den et annet null -rørutslippsalternativ for alternativet Visse evner og krav til Jaguar Land Rovers serie i verdensklasse av kjøretøy. ”
Klikk her for å lese mye mer om hydrogenbrenselcellebiler …

Leave a Comment