McLaren P1: Motordetaljer

McLaren har utsatt de aller første offisielle detaljene om hva som vil drive sin nye P1 Supercar, foran produksjonsbilens verdensdebut på Geneva Motor Show i mars.
Som forventet bruker P1 en to-turbo 3,8-liters V8-utviklet fra den i 12C-i tillegg til en elektrisk motor for en total på 903 hk. Begge gir strøm til bakhjulene med en syv-trinns girkasse med dobbel kobling, så vel som mens McLaren ikke har utsatt ytelsestall vi forventer at systemet skal muliggjøre akselerasjon fra 0-100 mph på mindre enn seks sekunder.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

3,8-liters motoren skaper 727 hk ved 7 500 o / min samt 720Nm dreiemoment fra 4000 o / min, mens den elektriske motoren skaper 176 hk samt maksimalt dreiemoment på 260Nm fra null o / min. Takket være sin kraftige hybrid drivlinje, vil P1 avgi mindre enn 200 g/km-omtrent nøyaktig det samme som bensindrevet Volkswagen Sharan MPV.
En IPAS (Instant Power Help System) -knapp på rattet muliggjør hele 176 hk fra den elektriske motoren å være raskt tilgjengelig, og leverer et elektrisk løft som KERS -systemet på en Formel 1 -bil.
P1 har på samme måte en F1-inspirert funksjon, i DRS (Drag Reduction System). Aktivert av en knapp til på rattet, reduserer DRS vinkelen til vingen til lavere drag med 23 prosent.
En e-modus tilbys for drivlinjen, som gjør at P1 kan løpe rundt seks mil på elektrisk kraft alene. Batteriet lades imidlertid av motoren, men kan på samme måte kobles til veggen for en full lading på omtrent to timer.
Ytterligere detaljer om P1 vil bli utsatt når kjøretøyet debuterer på Geneva Motor Show.

Leave a Comment