Kia Venga som skal akseres for å lage metode for Stonic

Ankomsten av den nye Kia Stonic Crossover vil se Venga Mini-MPV akseptert fra Kias rekkevidde, ettersom firmaet søker å effektivisere sin serie så vel som Chase Salg i den stadig voksende europeiske SUV-markedssektoren.
Kias europeiske administrerende direktør, Michael Cole fortalte oss ved eksponering av den nye Kia -crossoveren at en ny generasjon av Venga ville være “vanskelig å rettferdiggjøre” med introduksjonen av Stonic.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Finest crossovers i salg 2017
Vengaen sitter i et mettet marked som har følt fangst av fremskritt av crossover, samt har vært i salg i Storbritannia fordi 2009 etter å ha debutert på det året Frankfurt Motor Show.
Det har alltid vært en bitdelt spiller i Kias rekkevidde, med salget avtaget over hele Europa de siste årene til tross for en ansiktsløftning for å holde mini-MPV beskjedent frisk i begynnelsen av 2015. Drøyt 26 000 ble tilbudt i Europa i fjor, og utgjorde 6 Prosent av KIAs samlede europeiske salg på 430 945.
B-SUV-delen som de nye stoniske sporene for øyeblikket utgjør 1,1 millioner årlig nytt kjøretøysalg i Europa, i tillegg i prosessen.
MPV eller crossovers – Hva foretrekker du? La oss forstå i kommentarene.

Leave a Comment