Ny 2022 Mercedes-AMG SL avslørt som omstart av den anerkjente sportsbilen

Mercedes har satt ut for å vise at du kan instruere en gammel hjørnetann nye triks med litt ekstra hjelp fra AMG. Og dette er resultatet: den nye Mercedes-AMG SL, som ankommer etter å ha blitt utviklet i Affalterbach av merkets ytelsesfløy, “Kombinasjon av sportsbiler og kjøredynamikk i AMG med Comfort og Luxurious Appell of Mercedes,” ifølge AMG Boss Philipp Schiemer.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Færre enn en prosent av bilene som ble solgt av Mercedes over hele verden, var sportsbiler i 2020, noe som representerte 17 800 totalt salg på mye mer enn to millioner. Kanskje er det en overraskelse å se at SL har fått en ny leiekontrakt når den mindre SLC -søsken er blitt akseptert. Men Mercedes og AMG har gått tilbake til tegnebrettet med denne nye modellen, som den ønsker å posisjonere som en sportsligere å gi mye mer i tråd med den opprinnelige 300 SL fra 1954.

Ny Mercedes SL Ride Review

For å oppnå dette har AMG utviklet en helt ny plattform for SL kalt Modular Sports Architecture (MSA), som i det minste vil bli delt med neste generasjons AMG GT, mens flere viktige endringer i bilens design er introdusert, å plassere det.

Leave a Comment