Nye 2022 Lamborghini Urus Facelift Sheds Disguise i nyeste spionbilder

En forfrisket versjon av Lamborghini Urus er funnet under gjennomgående testing av kaldt vær i polarsirkelen foran sin introduksjon senere i 2022.
Mens den oppdaterte Urus som ble sett testing på Nurburgring i fjor, brukte tung kamuflasje, er denne prototypen praktisk talt uslått, noe som gir et mye tydeligere blikk på Lamborghinis stylingrevisjoner.

Slutten på en epoke: Kjører den siste av bensinen Lamborghinis

Aston Martin DBX -rivalen har fått en ny støtfanger inkludert en rekke moderate revisjoner. De gaffelformede inntakene er borte, så vel som Lamborghini har endret det gamle eggekrate radiatorgitteret for en enklere design. De ytre luftkanalene er også omarbeidet, og utviklet et par trekanter som peker innover.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Nedenfor er det en fersk splitter, så vel som over, kan et par nye panserventiler sees. I den andre enden av bilen er det en ny støtfanger som har ventilasjonsåpninger bak bakhjulbuene.
21

Vi har ennå ikke sett det oppdaterte SUVs interiør, men vi forventer at det vil få noen tilbakeførte seter, et modifisert sportsratt i tillegg til et oppdatert infotainment -system. Alle oppgraderingene bør på samme måte gi et løft i løpet av den nåværende bilens startpris på 160 000 pund.
Da Urus ble avslørt tilbake i 2017, antydet Lamborghini at en plug-in hybridversjon var i rørledningen. Bilens Mid-syklus revitaliserer ville være det passende tidspunktet å introdusere den nye drivlinjen, men i henhold til Lamborghinis nye elektrifiseringsplan vil merkets aller første plug-in hybridbil ikke vises opp før 2023, så det vil sannsynligvis finne litt Etter midtlivsoppdateringen.
Siden Urus deler sin plattform med Porsche Cayenne, vil Lamborghini sannsynligvis håndtere det to-turboladede 4,0-liters V8-systemet som ble brukt av Cayenne Turbo S E-Hybrid. Dette systemet vil gi Urus en superbil-agnende 671 hk samt 900nm dreiemoment, mens de droppet CO2-utslippene til rundt 90 g/km.
Den nåværende bilens 650bhp dobbelt-turboladede 4,0-liters V8 vil online på-selv om det forblir å bli sett om Lamborghinis ingeniører vil tappe enda mye mer ytelse fra enheten, i nøyaktig samme metode som de gjorde med den ansiktsløftede Huracan Supercar.
Klikk her for vår liste over de raskeste SUV -ene i verden …

Leave a Comment