Mercedes ba om å utstede Storbritannias tilbakekalling over utslippene “nederlag enheter”

Mercedes står overfor samtaler for å huske tusenvis av biler i Storbritannia over en potensiell dieselutslippsskandale.
Driver- og kjøretøystandardbyrået har bekreftet dieselmodeller fra den tyske produsenten inneholder “nederlagsenheter” for å jukse gjennom utslippstester. DVSA presser nå produsenten til å utstede en tilbakekalling i Storbritannia. Tidligere i uken bekreftet Tysklands eget transportdepartement, KBA, 744 000 Mercedes Euro 6 dieselbiler over hele Europa inneholdt “ulovlige avkjøringsenheter” for å bestå utslippstester. Dette
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Mercedes -morselskapet Daimler har blitt beordret til å huske 238 000 biler i Tyskland. DVSA har gitt produsenten til fredag ​​denne uken for å utarbeide en plan for en tilbakekalling av Storbritannia. Daimler har ennå ikke bekreftet hvor mange kjøretøyer som er berørt i Storbritannia, selv om Euro 6 dieselvarianter av Mercedes C-klasse C220D og GLC 220D, så vel som Vito 119cdi, sies å være berørt.
• VW -utslippsskandale: Siste nytt
Dieter Zetsche, styreleder i Mercedes ‘morselskap Daimler, antas å ha møtt KBA for å diskutere funnene sine. En talsperson for selskapet nektet å kommentere spesifikasjoner om saken, men sa: “Vi samarbeider i full grad og transparent med KBA og det føderale transportdepartementet.”
Denne siste utviklingen følger nyheter i fjor som fikk Daimler anklaget for å ha solgt over en million biler med overflødig utslipp i Europa og USA, etter tidligere rapporter i de tyske mediene.
En domstol i Stuttgart, der Daimler er basert, utstedte en ransakelsesordre mot selskapet for å undersøke overskytende utslipp på mer enn en million biler som ble solgt mellom 2008 og 2016 i Europa og USA, ifølge den tyske avisen Suddeutsche Zeitung.
Rapportene hevder at to motorer (OM 642 og OM 651) kommer med enheter som stenger utslippskontrollene under visse situasjoner.
Produsenten så 11 av sine nettsteder i Tyskland raidet av påtalemyndigheter i mai 2017, med søkene som sies å være knyttet til etterforskning “mot kjente og ukjente ansatte i Daimler, som er mistenkt for svindel og misvisende reklame koblet til manipulert utslippsbehandling av dieselpassasjer biler.”

Tilbake i 2016 kunngjorde Daimler at de ville foreta en intern etterforskning over prosessen med å sertifisere utslipp for bilene. Etterforskningen kom på anmodning fra det amerikanske justisdepartementet.
Tror du andre merker vil bli trukket inn i utslippsskandalen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment