Mercedes Vision Eqxx Concept: Next-Gen Electric Automobile Tech med over 620 mil med rekkevidde

Mercedes har fremhevet fremtiden for sin elektriske bilteknologi ved å avduke Vision Eqxx-konseptet, en engangsmaskin som leverer mer enn 1000 KM (621 miles) fra en full kostnad og forhåndsviser en ultra-effektiv elektrisk salongproduksjonsbil fra Mercedes som skal være i salg i 2024.
Det tyske merket sier at Vision Eqxxs rekkevidde – vanligvis dobler det av mest nåværende premium EV -er – ikke kommer fra et større batteri. I stedet tar den fireseterte familiens bil “rekkevidde og effektivitet til et helt nytt nivå [ved] å tenke nytt om grunnleggende fra grunnen av” ved bruk av lette materialer og et relativt konvensjonelt størrelse batteri, slik at Vision Eqxx “kan gå lenger med mindre” , ifølge Mercedes.

NY 2023 Mercedes Eqe SUV fanget vintertesting i Sverige

Bilen drives av et nydesignet batteri “som holder nesten 100 kWh”, som beskrevet av Mercedes ‘offisielle spesifikasjoner. Batteriet tar opp 50 prosent mindre volum og er 30 prosent lettere enn pakken i firmaets EQS-elektriske limousin, veier rundt 495 kg og er utviklet i forbindelse med Mercedes-AMG F1-teamet. Med synet er EQXX Mercedes rettet mot effektiviteten på mer enn seks miles per kWh.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

EQXX bruker en mer enn 900V elektrisk arkitektur og veier omtrent 1750 kg; Merket har ennå ikke detaljert noen eksakte tall for bilen, og slipper bare tilnærminger i de fleste tilfeller.
38

Utviklet ekstremt raskt takket være fokus på programvare og digital ingeniørfag, det tok bare 18 måneder å gå fra et rent papir til ‘på veien’, med EQXX. Mercedes sier at bilen er “resultatet av et pågående program som leverer en blåkopi for fremtiden for bilteknikk”.

Leave a Comment