Mercedes B-klasse ansiktsløftning på Paris Motor Show

Dette er den nye Mercedes B-Class, som har gjort sin offentlige debut på arrangementet i forkant av Paris Motor Show. Endringer i det ansiktsløftede kjøretøyet inkluderer modifiserte utseende, mer bilteknologi samt et revidert motorutvalg. Det er til salgs nå, foran treffende showrooms i november, samt kostnader nå begynner på £ 22,575.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Ved siden av effektivitetsforbedringer er det nå et bredere alternativ for motorer, med B200 -bensinvarianten som går sammen i området. I motsetning til den ekvivalente CDI-dieselen, er dette forhjulsdrift på nettet, så vel som den 1,6-liters firesylindrede motoren skaper 154 hk samt 250Nm dreiemoment-flott for en topphastighet på 8,4 sekunder 0-62 mph samt 136 mph topphastighet.
Produsenten har på samme måte utsatt ytterligere detaljer om den helt elektriske versjonen av B-klassen (merkede b-klasse elektriske stasjon) som på samme måte vil bli med i området. På en full kostnad erklærer virksomheten at kjøretøyet vil ha en rekke på drøyt 140 mil. En effekt på 177 hk betyr at den vil dekke 0-62 mph på bare 7,9 sekunder. Imidlertid var det fremdeles ingen bestemte detaljer om når den elektriske versjonen vil bli tilbudt britiske kjøpere.
Dette er sammenkoblet til sekstrinns håndbokgirkasse som standard, der det er 50,4 mpg så vel som 130 g/km CO2 åpenbart mulig, mens den valgfrie syv-trinns automatikken vil treffe 52,3mpg samt 125 g/km.

Leave a Comment