Jaguar slår sammen med Waymo for å utvikle førerløse I-Pace SUV-er

så mye som 20 000 selvkjørende Jaguar I-Paces er innstilt på å treffe veien i en ny førerløs transporttjeneste.
Jaguar Land Rover samarbeider med Waymo (tidligere Google Self-Driving Vehicle Project) for å produsere førerløse versjoner av I-Pace All-Electric SUV. Waymo vil kjøpe så mye som 20 000 biler, så vel som i form av dem med sin produksjonsklare selvkjørende teknologi.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Waymo I-Paces vil til å begynne med bli brukt til forsøk i USA senere i år for å samle pålitelighet samt sikkerhetsdata for begge firmaer, samt spesielt for å hjelpe Jaguar med basen i-pace så vel som fremtidige modeller.
7

Så langt er Waymo den eneste virksomheten med en flåte av selvkjørende kjøretøyer, så vel som senere i år, vil firmaet introdusere verdens aller første selvkjørende turtransporttjeneste. Enkeltpersoner vil kunne “be om” et kjøretøy via smarttelefonen sin for å overføre dem til destinasjonen.
Etter de amerikanske forsøkene som starter senere i år, vil Waymo I-Paces bli rullet ut i Waymos nye turhylingstjeneste med firmaet i håp om å betjene en million førerløse kjøretøyreiser per dag. Partnerskapet begynner på riktig måte i 2020, så vel som de første åtte årene vil – fire år som leverer kjøretøy samt fire år som tilbyr vedlikehold samt reparasjoner.
Jaguar Land Rover-administrerende direktør, prof. Dr. Ralf Speh, sa: “Med Jaguar I-Pace har vi et verdensslående kjøretøy som har fanget kreativiteten til klienter rundt om i verden. Vår entusiasme for å videreutvikle kloke mobilitet trenger profesjonelle langvarige partnere. Når vi går sammen med Waymo, er vi banebrytende for å skyve grensene for teknologi. Sammen vil vi gi den selvkjørende Waymo Jaguar i-Pace med nåden, området samt øko-tempo som klienter forventer. ”
John Krafcik, administrerende direktør i Waymo, la til: “Mens vi har vært fokusert på Waymo på å bygge verdens mest erfarne sjåfør, har teamet på Jaguar Land Rover etablert en helt ny batteri-elektrisk plattform som ser ut til å sette en ny grunnleggende i sikkerhet , stil så vel som evne. Vi er sikre på at Waymo-ryttere vil glede seg over den trygge, premium så vel som herlig opplevelse som den selvkjørende i-Pace vil gi. ”
Waymo I-Pace vil vises på Jaguar-standen på denne ukens motorshow i New York.
Klikk her for vår ultimate guide til autonome kjøretøyer …

Leave a Comment