BMW politibilmotorproblem påvirker ikke forbrukere

Et motorproblem som påvirker BMW politibiler i Storbritannia er ikke noe sivile eiere må være opptatt av, har den tyske produsenten bekreftet.
Uttalelsen kommer etter at politistyrker over hele landet fikk beskjed om ikke å delta i høyhastighetsoppgaver i patruljebiler utstyrt med BMW N57-motorer, som har blitt brukt i et bredt utvalg av merkets modeller.

Bilistene tror de kan slippe unna med drivende lovbrudd på grunn av mangel på veipoliti

BMW har ikke avslørt den nøyaktige karakteren av problemet, men hevder at det bare er et spørsmål for politiet på grunn av måten styrker driver kjøretøyene sine og derfor ikke bør være bekymringsfull for de fleste forbrukere.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

I uttalelsen sa BMW UK: “Sikkerheten til kundene og kjøretøyene deres er av største betydning for BMW. Vi har jobbet med politiet i noen tid på en teknisk sak knyttet til et lite antall spesielle kjøretøyer med høy ytelse.
“Dette problemet er assosiert med den spesielle måten politiet driver disse kjøretøyene med høy ytelse. Denne unike bruksprofilen legger ekstra belastning på noen komponenter, og derfor har BMW spesifisert et spesielt serviceprogram for disse kjøretøyene.
”Det er ikke behov for handling på noen sivile kjøretøy. Dette har vært en dynamisk og utviklende situasjon, og vi fortsetter å samarbeide tett med politiet. ”
Politiet er nå bredt klar over saken og iverksetter tiltak i forbindelse med BMW. Nestleder Constable Terry Woods er National Police Chiefs ‘råds ledelse for politiets kjøring. Han kommenterte: “Vi er klar over at det kan være et problem med noen eldre kjøretøyer i flåten vår, og vi tar presserende skritt for å sikre at dette blir adressert, inkludert å tilby veiledning til styrker.
“Chiefs samarbeider med National Association of Police Fleet Managers for å undersøke eventuelle risikoer. Vår prioritet på dette tidspunktet er å sikre sikkerheten og den langsiktige integriteten til utstyret våre offiserer bruker. ”
Klikk her for listen vår over de beste (og verste) politibilene fra hele verden …

Leave a Comment