3D-trykt, stoff-dekket sports kjøretøy satt for Genève

En virksomhet kalt Edag Engineering har utviklet en lett sports kjøretøy ide kalt lys kokon, som er innpakket i en materiell membran rundt en skjelettstruktur opprettet ved hjelp av 3D-utskriftsteknologi .
Det tyske antrekket, som også er inkludert i luftfartsteknikk, sier motivasjonen for ideen var stilen til en planteblad. Koblet et “bionisk optimalisert kjøretøy”, lyskokongen er forhåndsvisning av hva som kan være fremtiden for super-lettvekts teknologi. Den ytre huden er et værbestandig materiale designet av utenfor spesialister Jack Wolfskin. Konseptet ligner i ideen til BMW Gina-prototypen sett tilbake i 2008 (avbildet nedenfor).
Materialet som benyttes kalles Texapore Softshell, som er et ekstremt lettmateriale spesielt designet for å la lyset i utsiden. Den gule bakgrunnsbelysningen under klart skjermer de intrikate skjelettelementene i chassiset, som er bygget ved hjelp av en 3D-skriver.
Annonse – Artikkel fortsetter under

Selv om bare en rendering for øyeblikket, forventer vi å se den lette kokongen som er drapet over en ide chassis på Geneva Motor Show i mars.

Leave a Comment