New Rolls-Royce Specter EV fullfører vintertesting før 2023 Release

Rolls-Royce har fullført vinterprøving for sin nye, fullt elektriske spektriske coupe, som har utsatt for temperaturer så lavt som minus 40 grader Celsius på en ekspert anlegg i Sverige. Den kommende designen vil nå gå inn i de neste stadiene av fremskritt foran sin organiserte utgivelse i 2023.
Ingeniører analyserte spekterets støynivåer, vibrasjon, klimaadministrasjonssystem, samt spesifiseringen om gummielementene i disse ekstreme forholdene, i tillegg til håndtering og PowerTrain-ytelse. Kalibreringen av elektriske motorer samt chassisystemer ble testet på snø, så vel som is for å sikre at spekteret er godartet på så vel som utenfor grensen.

Ny ide MERCEDES-MAYBACH EQS High-End Electric SUV avslørt

Spekteret rides på en tilpasset versjon av merkevarenes aluminiums spaceframe design av high-end plattform, kalt Rolls-Royce 3.0. Det er den mest teknologisk avanserte iterasjonen av plattformen ennå, med mer enn fire miles av ledninger i forhold til litt over en kilometer med kabling i interiørforbrenningen. Interessant nok har et utvalg av spesialdesignede ledningskanaler gjort det mulig for ingeniører å bruke batteripakken og elektriske som lyddempende.
Annonse – Artikkel fortsetter under

Snakker om den elektriske arkitekturen, sa Rolls-Royce CEO Torsten Muller-Otvos: “Gratis av alle typer gruppeplattformsdelingstrategi, vi var i stand til å integrere våre planer for et elektrisk drivaggregat i arkitekturens foreløpige design.” Men mens plattformen er av Rolls-Royces egen hånd, kan det fortsatt integrerte BMW-designet elektriske motorer.

Leave a Comment