Leseren får årelang Nissan Leaf Car Loan

Car Express-leser Ian Bryant vil tilbringe de neste tolv månedene bak rattet på et helt nytt Nissan Leaf etter å ha vunnet vår konkurranse.
Ian, fra Wraysbury i Berkshire, tok levering av bladet fra Car Express-sjefredaktør Steve Fowler på West Way Nissan i Hanwell, Middlesex.
Leaf skal erstatte en BMW 120D som Ian for tiden bruker for sin daglige pendling til sin rolle som stedfortreder IT -direktør for Chelsea og Westminster Hospital. Som en bilfan har Ian også en gammel Vauxhall Omega og en Vauxhall Zafira i familien.
5

Ian hadde allerede tatt en prøvekjøring av bladet før han samlet bilen sin og kunne ikke skjule sin begeistring over å ta sin fullt spesifiserte Tekna-modell bort for å holde i tolv måneder.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

“Jeg ble virkelig overrasket da jeg tok prøvekjøringen,” fortalte Ian. “Jeg forventet at det skulle være en veldig annen kjøreopplevelse for det jeg er vant til, men på mange måter er det bedre. Jeg elsker forestillingen og plassen og spesielt hvor stille bilen er. ”
Ian har to døtre i alderen 14 og 16 år, og han sa at de også gledet seg til å komme inn i bladet. “Det har et element av kult for det, så de vil bli kjørt rundt i det,” sa han.
På fritiden er Ian en leder for ungdomsgruppen og regnet med at barna i ungdomsgruppen også vil bli imponert. Og som en gadget -fan, gledet han seg til å komme til å leke med Leaf’s Tech.
“Jeg gleder meg veldig til å bruke lekene som propilot autonome kjørefunksjoner og epedalsystemet som bremser bilen når den lader batteriet.”
Vi vil legge til et Nissan Leaf til Car Express -flåten ganske snart og vil ta igjen Ian for å se hvordan han kommer seg videre med bilen sin.
Klikk her for listen over de beste elbilene som er til salgs …

Leave a Comment