New Mazda RX Sports Vehicle Sports Vehicle Still on Track

Mazdas RX Vision Concept Vehicle får fart på sin vei til produksjon, samt vil påvirke utseendet til andre biler når merkevaren forbereder seg på å avduke et nytt konseptkjøretøy på The Tokyo Motor Show i oktober.
Det er nesten to år fordi Mazda først avslørte RX-visjonen, noe som ga oss vår beste indikasjon på at et nytt rotasjonsdrevet Mazda sportsbil var i rørledningen. For da har det gått litt stille, ettersom Mazda -sjefer har prøvd å dele sammen en servicesituasjon for bilen.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Frankfurt Motor Show 2017: Nyheter
Imidlertid viser en samtale med Mazdas visepresident for FoU i Europa, Matsuhiro Tanaka, på det nylige Motor Show Frankfurt Motor Show at ting er tilbake på sporet. “Med Tokyo Motor Show vil vi introdusere et nytt designkonsept – du kan tenke på det som en utvikling av temaet for RX -visjonen.
“Når vi introduserer et konsept, er vårt mål fra ingeniørfag og designfellesskap å gjøre det til virkelighet,” sa Tanaka til Automobile Express. “Det jeg vil si er at vi gjør den største innsatsen for å prøve, samt gjøre dette til en mulighet.”
På spørsmål om Mazda ville vurdere å danne en allianse til, som den gjorde med Fiat på MX-5, for å redusere kostnadene, sa Tanaka: “For øyeblikket har vi absolutt ingen planer om å lage noen form for slike allianser.”

Leave a Comment