Electric Renault Master Ze Van legger til nye kroppsvalg

Renault har oppdatert Master Ze Electric Van Variety med nye kroppsstiler samt et løft i nyttelastvekten. Den allelektriske store varebilen har nå en maksimal brutto bilvekt (GVW) på 3,5 tonn (opp fra 3,1 tonn), og bringer den i tråd med dieselmesteren i tillegg til å øke nyttelasten med 375 kg på nøyaktig samme tid.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

I tillegg til den grunnleggende panelbilen i tillegg til en plattformhyttevarianter, brukes mesteren nå på samme måte som en chassishytte, forberedt på konvertering, mens Renault på samme ‘Konverteringsområde. Panel -varebilen er tilgjengelig i tre lengder så vel som to takhøyder, mens plattformkabben samt chassis førerhus brukes i to lengder.
Chassishytta kan konverteres til tipper, dråpe eller tradisjonelle Luton -kroppsstiler ved Renaults liste over autoriserte konverteringsselskaper. Disse oppdateringene betyr at Master Ze er den store elektriske varebilen med det bredeste utvalget av kroppsstiler som tilbys. 3,1-tonns versjonen av Master Ze tilbys fortsatt sammen med 3,5 tonns versjonen.

Topp 10 fineste enorme panel Vans 2022

Renault uttaler at mesteren Ze har en “virkelige” drivende variasjon på 75 miles fra sitt 33 kWh-batteri, så vel som dette er konsistent over hele området. Å lade Master Ze tar så bit som seks timer ved hjelp av en 7kW -wallbox, så vel som Renault bruker ladevalg som en del av get -prosessen.

Leave a Comment