Tesla Semi Truck: Videoklipp av prototype som testes

Den altelektriske Tesla Semi-lastebilen har blitt oppdaget på farten i bred dagslys; Vårt første blikk på den nye lastebilen i aksjon etter den store avsløringsbegivenheten på slutten av fjoråret.
Tesla -ingeniører vurderer prototyper foran firmaets første kommersielle kjøretøy som går inn i produksjonen neste år, og et kort klipp på YouTube har gitt oss et glimt av en semi -testmuldyr.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Tesla avslører neste generasjons roadster
En ørnøyet tilskuer klarte å knipse et raskt syv-sekunders klipp av en matt svart protoype som kjørte forbi et UPS-depot (nedenfor). Semien går ganske raskt rundt når den virvler forbi personen som filmet den.

Tesla har spionert en ‘forventet’ basispris for lastebilen på $ 150 000 (omtrent £ 113 000), som vil være i stand til 300 miles på en enkelt kostnad. Tesla Chief Exec Elon Musk har siden hevdet at det vil ha “et område som er langt utover det folk flest i bransjen mener er mulig”.
Et innskudd på 20 000 dollar (15 000 pund) kreves fra kunder som ønsker å reservere Tesla Semi, som den kaliforniske EV -produsenten offisielt ble avduket sammen med den nye Tesla Roadster i november. I tillegg til den konvensjonelle versjonen, er en semi på 500 kilometer også tilgjengelig for kjøp for anslagsvis $ 180 000 (£ 135 000), mens en grunnlegger-serie semi kan reserveres for $ 200 000 (£ 150 000).

Leave a Comment