NY 2024 DACIA Bigster: Priser, spesifikasjoner samt UK Introduksjon Dato

Dacia planlegger å størrelse opp SUV -tilbudet med en ny flaggskipsmodell, som vil være i salg i 2024. Det vil bli kalt Bigster, I tillegg til at det vil katapultere merkevaren til det givende Big SUV -markedet, bruker kjøperne et mye mer kostnadseffektivt alternativ til slike som Land Rover Discovery Sport så vel som Volkswagen Tiguan.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Gitt denne konkurransen, vil Bigster være en avgjørende avgjørende biler og lastebil for merkevaren. Dacia uttaler at SUVen har fått i oppgave å bringe “et snev av kulhet” til markeringsbildet, delvis takket være sitt harde nye stilspråk samt minimalistisk merking. Det er også en av tre nye design Dacia vil gi marked innen 2025.

Ny ikke-tull Dacia Duster Industrial avduket

Dacia Parent Business Renault planlegger et angrep på husholdningens hatchback samt mellomstore SUV-segmenter, så vel som den nye Bigster vil spille en essensiell rolle. Den vil sitte sammen med biler og lastebiler som Renault Clio så vel som Kadjar-Replacing Renault Austral.
Men for å sikre at det rumenske merket ikke tråkker så godt, har virksomheten distribuert en ny plattformstrategi. Hver Dacia, inkludert den kommende Bigster, er nå planlagt til å være basert på nøyaktig samme CMF-B-underbygging som Sandero Hatchback.
Plattformen endte opp med å være et alternativ for en størrelse som passer til Dacia, med merkevaren som strekker seg underbyggene til sine grenser når det rimelig pris.

Leave a Comment