New Hyundai Tech lar deg bruke smarttelefonprogrammer på trinnet

Hyundai har avslørt at det vil avdekke sitt nye Smartphone-integrerte skjerm lydsystem på Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar. Det koreanske merkevaren er et av et lite, men voksende antall kjøretøyfirmaer for å bringe Apple Carplay Tech til markedet, så vel som systemet forventes å vises i design-sorten innen 2016.
Annonse – Post fortsetter under

Systemet har en syv-tommers berøringsskjerm som er optimalisert for bruk med Apple, samt Android-smarttelefoner ved hjelp av USB. Det er ingen standard navigasjonssystem installert, i stedet brukeren av Carplay samt Android Automobile gjør det mulig å utnytte smarttelefonens funksjoner, for eksempel å få tilgang til kontakter, musikk, navigasjon, meldinger samt forskjellige programmer som Apples ‘Siri’ stemme kontroll.
Brukeren kan be om sanger, web trafikkinfo samt til og med sportsresultater samt film ganger bare ved å snakke med systemet. Et annet tillegg er Hyundai’s New Blue Link, som bruker en 4G-tilkobling, så vel som gjør det mulig for klienter å eksternt begynne bilen, aktivere klimakontrollen, skape en månedlig bilhelse og velværeapport, samt til og med finne så vel som å gjenopprette stjålne biler.
Koreasfirmaet er ennå ikke å verifisere hvilke UK-designene som først vil få teknologien, men med 19. mye mer nye eller oppdaterte design som forfaller i 2017, forventes hoveddelen av designvariet å bli gjort tilbudt med systemet.

Leave a Comment