Mercedes ML Coupe Spied

Våre spioner har identifisert den kommende Mercedes ML Coupe nok en gang, denne gangen gjør rundene i en liten by i den amerikanske delstaten Nevada.
Testmulen, registrert i Michigan i henhold til nummerplaten, var langt hjemmefra, noe som antydet at langdistans holdbarhet og komfort var under etterforskning.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Som du kan se, er ML-klassen spin-off fremdeles hovedsakelig skjult under en villedende kamuflasjefolie, men det har helt klart en kraftig likhet med Concept Coupe SUV som ble avduket på Beijing Motor Show tidligere i år.
BMW X6-Rivalling ML Coupe ser ut til å overføre designstudiens gapende rist og full bredde nedre luftinntak. Det vil også være en skrånende taklinje, som stuper dramatisk mot baksiden av bilen, pluss skulpturerte flanker som ligner de på GLA.
• Beste 4x4s og SUV -er
Borte er konseptets rammeløse vinduer, med Mercedes som også droppet den fremre skrensplaten til fordel for en redesignet støtfanger, og lånte ML Coupe et mye mer lite slengt utseende.
Tekniske detaljer forblir ganske tynne på bakken, og det er foreløpig ikke noe ord om hva slags motoroppstilling Fire-dørs SUV-kupé vil inneholde, selv om den må speile ML-området.
Det forventes også en AMG-variant, målrettet mot BMW x6 M og settes til å inneholde den tyske produsentens 5,5-liters V8-motor, muligens innstilt for å matche SL63 AMGs 577bhp og 900nm utgang.
Vi må vente på at ML Coupe skal ankomme i 2015 for å vite det, med en offisiell debut som er mye sannsynlig satt for starten av året.

Leave a Comment