“Kanskje Emma Raducanu vil være Storbritannia som dukker opp som den nye Lewis Hamilton”

Jeg går unapologetically Rad (som i radikal) denne uken. Tiden er rett til å stikke nakken ut og kreve en liten, overgående handling.
Til å begynne med må problemet med ecomentalister og andre demonstranter som spiller i rush-trafikk, mens de ulovlig parkerer rumpene sine på veioverflater, og kan raskt bli stoppet. Akkurat som vi vil være forpliktet til å stoppe tragisk feilaktig folk fra å farlig sitte på de sårbare backsidene på jernbanelinjer eller flyplassbaner, må vi redde de bonkerne nok til å sitte på offentlige veier. Fakta er at noen mennesker trenger å beskytte mot seg selv, samtidig som de blir stoppet fra å ta andre ned med dem-sjåfører og ryttere som kan krasje mens de prøver å unngå ulykkesinduserende menneskelige barrikader, for eksempel.

Isoler Storbritannia -kampanjer sendt til fengsel etter motorvei -protester

Så sikkert er det en enkel, forsvarlig sak om at staten fjerner de som farlig okkuperer og hindrer offentlige motorveier. jobben er gjort. Liv frelst. lov og orden opprettholdt. Haleutslipp redusert. Sjåfører som er ulovlig holdt mot deres ønsker løslatt. Anarki på gatene unngikk fredelig. Kall det radikalisme hvis du vil. Meg, jeg ser det som sunn fornuft.*
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

I mellomtiden, over i utstillingslokalene og på bilnettstedene der forbrukerne er opptatt av å bruke penger, betaler skatten og støtter UK PLC, utallige oppstarter og andre firmaer fortsetter å gi løfter de i beste fall sliter med å beholde. Hvor mange år har vi måttet tåle den meningsløse hypen rundt Google/Waymo- og Apple -bilprosjektene? For blodig lenge. Det samme gjelder andre angivelig “overhengende” kjøretøyer som de fra Bollinger, Elio, Faraday Future, Fisker (nydelig bloke, ikke så flink til å få biler til publikum), Lucid og andre wannabes.

Leave a Comment