New Alfa Romeo Giulietta Sport utgitt

Alfa Romeo har gitt ut en ny, sportsversjon av sin Giulietta Hatchback, med en subtil, rødkantet Bodykit samt en god enhet.
Giulietta Sports fem-hulls 17-tommers legeringshjul ape de fra Giulia quadrifoglio supersaloon, mens fronten så vel som bakre splittere er kantet med rød detaljering. Sideskjørt, tonede bakvinduer, tåkelys samt en “ekstra stor” tvillingeksos er også inkludert, mens Giulietta-sporten tilbys i nøyaktig samme Misano Blue-maling som tidligere var forbeholdt den raske Giulia så vel som Giulietta Velocece.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Finest hatchbacks til salgs 2018
Fokuset er mye mer på drivende følelsen enn direkte ytelse når det gjelder motorer. ALFA gir Giulietta Sport med en 1,4-liters turboladet bensin eller en lignende kraftig 1,6-liters dieselmotor. Disse tar henholdsvis 9,4 så vel som 10 sekunder å gå fra 0-62 mph, og offisielt returnerer 45,6 mpg samt 74,3 mpg.
Utstyrsnivåene er ganske rimelige, med sporten som bringer et “techno-skinn” ratt, FCAs kjente fem-tommers UCONNECT-infotainment-system, cruise samt klimakontroll, pluss et armlen foran så vel som ALFAs DNA-kjøremodusvelger.
Sporten slår seg inn i Giulietta-sorten mellom den ikke navngitte inngangsdesignet så vel som Giulietta Tecnica. Kostnadene begynner på £ 20.965 for bensin Giulietta Sport, og stiger til £ 22.340 for diesel. Disse kostnadene tilsvarer omtrent en premie på £ 1200 over basebilen. I mellomtiden er Misano Blue -malingen et alternativ på £ 525.
Les vår omfattende evaluering av Alfa Romeo Giulietta …

Leave a Comment