Tesla planlegger UK FoU-base, ladetettverk og £ 25k 3-serie rival

Storbritannia kan være Teslas største europeiske marked, og mellom sitt tredje og femte sterke marked over hele verden, ifølge administrerende direktør Elon Musk. Når han snakket med overleveringen av de første fem høyre kjøremodellene til britiske eiere, ga Musk uttrykt optimisme for sin elektriske supersalongens fremtid i Storbritannia, til tross for kampene om elektriske kjøretøyer (EV) har spist inn i konvensjonelt bilsalg.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Musk sa “For øyeblikket er Norge vårt største [ikke-amerikanske] marked, men vi forventer at Storbritannia overtar det, gitt den større befolkningen.” I følge Tesla-sjefen er det for øyeblikket en fire måneders venteliste på en ny modell S.
Tesla UK FoU -senterplaner bekreftet
Musk bekreftet også at Storbritannia vil være basen for et helt nytt Tesla FoU -senter, som til og med kan gå foran et kjøretøymonteringsanlegg i Storbritannia – hvis etterspørselen er høy nok. “Vi vil ha et FoU -senter her før en fabrikk,” sa Musk.
“Vi har vår første europeiske fabrikk i det kontinentale Europa, kanskje Nederland, men det er fornuftig å ha en i Storbritannia når vi først har produsert mer enn 500 000 enheter. Men fabrikken må kjøres med full kapasitet [for å være levedyktig]. ”
“Jeg vil si at Model S er mer europeisk enn amerikansk innen design og håndtering. Det meste av oppsettarbeidet ble utført av britiske karer! ”
Tesla Supercharger Fast Charging Network
Som svar på spørsmål om mangelen på “supercharger” hurtigladende enheter i Storbritannia, sa Musk at “hvis du skulle bestille en modell S i dag, når den kommer, vil vi ha hele Sør-England dekket av Superchargers ”.

Leave a Comment