Apple iPhone Tech kan stoppe telefonen ved å bruke på hjulet

Apple har sendt inn et patent som kan låse enkeltpersoner ut av iPhonene sine hvis det oppdager at de kjører.
Teknologien ville unngå at bilistene sender tekstmeldinger eller bruker apper mens de er bak rattet.
Patentfilen erklærer at telefonen kan ordne seg hvis de beveger seg ved å bruke en kombinasjon av GPS, stedet for mobile master så vel som til og med telefonens kamera. Det antyder at smarttelefonen ikke vil kreve noen form for ekstra programvare eller justeringer for å få frem funksjonen.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

I tillegg antyder filen at teknologien kan bli forbedret med et signal sendt fra bilen, eller dens nøkkel, for å fortelle telefonen at den blir kjørt i tillegg til å låse telefonen.
• Fineste apper for iPhone så vel som Android -telefoner
Noen Android -mobilapper utfører allerede en lignende funksjon, men ingenting er gjort så langt for Apple -enheter. Pluss at disse systemene er selvregulert, slik at sjåføren må garantere seg at den er endret på. I stedet vil Apples teknologi fungere umiddelbart når kjøring oppdages.
Patentet ble sendt tilbake i 2008, men har imidlertid bare blitt publisert. Filen erklærer på samme måte at den er ‘tvilsom’ at myndighetene er i stand til å hindre folk i å sende tekst i samt å kjøre, da det er vanskeligere å i tillegg til å gjøre på Chauffeurs -fanget.
• Google til vanskeligheter med iPhone -kjøretøyets dominans
Mens du ringer bak rattet har sunket, fortsetter det å få meldinger til å få meldinger til å være et stort problem. I følge en fersk undersøkelse av veldedighetsbrems, innrømmet tre av 10 sjåfører å sende eller lese meldinger mens du kjørte. Dette stiger til fire av ti for sjåfør mellom 18 til 24 år.
Velforeningen oppdaget også utnyttelsen av apper bak rattet for å være et forbedrende problem, med en av åtte bilister som innrømmer å bruke dem mens de kjørte.

Leave a Comment