Dallara Stradale sportsbiler og lastebil utsatt

italiensk chassisprodusent Dallara har utsatt sin aller første bilbil, kalt Stradale.
Av vanlig type har Stradale ingen dører eller frontrute, men Roadster så vel som Targa -variasjoner tilbys kunder, i tillegg til en kupé med Gullwing -dører.
• Beste banebiler og lastebiler 2017
Stradale (italiensk for vei) evaluerer bare 885 kg i felles trim takket være omfattende utnyttelse av karbonfiber samt komposittmaterialer. Dallara har brukt CFD online stil til å lage biler og lastebil sammen med omfattende vindtunneltesting for å finpusse aerodynamikken. Som et resultat erklæres Stradale å etablere over 2g lateral kraft under hjørnespark samt over 820 kg nedstyrke i høy hastighet.
5

Kraft kommer fra en 2,3-liters superladet rett-fire motor som skaper 395 hk. Dallara har jobbet mye sammen med Electronics Business Bosch, med det tyske konglomeratet som gir det nyeste ESP Stability Management -systemet for Stradale. Kraft blir matet med en sekstrinns håndbokgir, med en automatgir som tilbys som et valgfritt ekstra.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Kraften så vel som vekttall, sammen med sin aerodynamiske design, setter Dallara Stradale blant slike som spor-dagers spesialiteter som Lotus Exige så vel som BAC Mono.
Grunnlegger Giampaolo Dallara var aller første til å motta en Stradale i fjor, med aller første kunder som tok forsendelse nå. Dallara etablerte sin virksomhet i 1972 som konstruktør av racerbiler og lastebiler med betydelig suksess i formel tre.
I tillegg til F3-biler, etablerer det italienske firmaet for tiden chassis for IndyCar-serien, så vel som den raskt utvidede allelektriske formelen E. Den har på samme måte etablert bilbiler og lastebiler i forbindelse med store merkevarer, og lånt hånden i fremskritt av KTM X-BOW så vel som Alfa Romeo 4C.
Liker du utseendet til Dallara Stradale? La oss forstå i kommentarene …

Leave a Comment