New Renault Megane E-Tech PHEV til salgs fra £ 29.495

Renault Megane E-Tech Plug-in Hybrid Hatchback tilbys å bestille i Storbritannia nå, med kostnader som starter fra £ 29.495. Det aller første leveransene dukker opp i september, med meganen som konkurrerer med andre plug-in husholdningshatchbacks som Skoda Octavia IV, så vel som den nye Peugeot 308 PHEV.
Som en del av Megane E-Techs lansering har Renault på samme måte droppet all ikke-hybrid bensin samt dieseldesign fra Meganes line-up, og bare etterlatt plug-in hybrid drivlinje i både lukebacken og Estate’s line-ups .

New Renault Megane Sport Tourer E-Tech PHEV 2020 anmeldelse

Megane E-Tech-kjøpere har muligheten til to spesifikasjoner: ikoniske så vel som R.S. Linje. Førstnevnte kommer som grunnleggende med 16-tommers legeringshjul, foran og bakre parkeringssensorer, kromtrim samt personvernglass. Det er også et tak i sikkerhetsutstyr, som inkluderer advarsel om avgang, webtrafikkindikasjonsgjenkjenning samt automatisk høye bjelker.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

På innsiden er det et skinnratt, automatisk klimakontroll med to soner, et tilpassbart omgivelsesbelysningssystem, renset aluminiumstrimmel samt svart møbeltrekk. Teknologimessig er det en 10-tommers digital målerklynge, så vel som et syv-tommers infotainment-system med Android Auto samt Apple CarPlay-tilkobling.
10

Prisene for den stilige Megane E-Tech R.S. Linje begynner fra £ 31.495. Oppgraderinger over den ikoniske designen inkluderer 17-tommers legeringshjul, mer aggressiv front så vel som bakre støtfangere, et bakre visningskamera samt en håndfritt parkeringsfunksjon. Aktiv nødbremsing er på samme måte standard.

Leave a Comment