‘Kinesiske oppstarter tvinger etablerte biler og lastebilprodusenter til å skifte’

Det var en tid, for ikke lenge siden, da kinesiske motorprogrammer nesten var et humrende lager. Hallene ville være fulle av en blanding av under-konstruerte kjøretøy fra de regionale produsentene, samt knock-offs som prøver desperat å se ut som premiumprodukter fra Europa.
Ikke noen form for mer. Denne ukens Beijing Motor Show føles like viktig som alle typer av de andre verdensomspennende utstillingsvinduene.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Geely Idea Icon avslørt på Beijing Motor Show
Det er lokalbefolkningen som også gjør de enorme fremskritt, og blander Kinas betydelige muskelmasse i batterimarkedet med mangel på arv så vel som ‘arv’ som gir dem betydelig potensiell når det gjelder å bygge biler og lastebiler, samt selge dem . Tross alt, hvis du ikke har utallige forhandlerkontrakter over hele verden, kan du betale for å ta en radikal tilnærming på nøyaktig hvordan du engasjerer deg med klienter – eller til og med om du i det hele tatt tilbyr biler og lastebiler, i stedet for å leie dem til enkeltpersoner i stedet for Eiere.
Den aller første testen av dette vil sannsynligvis være Lynk & Co, som allerede har spesifisert at den vil komme til Europa fra neste år, men uten tradisjonelle showrooms. Det vil imidlertid ikke være alene; Byton, som viste en ny prototype av SUV -en i Milan i forrige uke, har på samme måte spesifisert at kundene vil abonnere på ‘merkevarebutikker’ så vel som på internettilgangen.
Kontrast dette med formuen til Vauxhall, som avslørte forrige uke at det vil trimme en del av forhandlerne de neste par årene. Det er andre grunner til at dette sagnomsuste britiske merket må selvfølgelig slanke seg nedover for forhandlerporteføljen; Det opererer under nye eiere som retter seg mot inntektsmarginer etter år av firmaet som jager betydelige volumer.
Men likevel tror vi at Vauxhall neppe vil være det siste etablerte navnet for å starte metoden den tilbyr biler og lastebiler i årene fremover. I det hele tatt ville vi overhodet bli overrasket om noen av de kinesiske oppstartene i Halls of Beijing er de som tvinger endringen.
Kunne kinesiske oppstarter endre bilindustrien, eller vil deres innflytelse være kortvarig? La oss forstå hva du tror i kommentarfeltet …

Leave a Comment