Liten premium SUV i året 2020: Mercedes GLA

Mercedes ‘lille eksklusive SUV har blomstret i forbedringen av denne andre generasjons GLA. Produsentens minste SUV gledet oss tidligere på året med blandingen av attributter, inkludert merkets glatte MBUX -infotainment -system som vil gjøre livet med kjøretøyet enda enklere.
Premiumkjøpere vil ikke bety plast med lav leie, rumbly motorer samt understandard teknologi, men dette er områder der GLA utmerker seg. Høy kvalitet så vel som fantastiske materialer integreres med en rekke punchy, økonomiske så vel som glatte motorer som – noen ganger – er knyttet til nye overføringer, for å sikre at bilens mekanikere på trinnet smelter bort i bakgrunnen.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Det er sant at premiumkjøretøyer inkluderer premium kostnadsmerker, men kjøpere på dette nivået av markedet prøver også å finne avanserte, effektive teknologier for å spare penger, så vel som GLA bruker en plug-in drivlinje i 250 E-form.
Det er så mye som 37 mil med allelektrisk variasjon (påfyllt inn så bit som en time i tillegg til 45 minutter ved å bruke en huslig børsbok), noe som er en ekstremt brukbar figur når mange mennesker ikke reiser så langt på hverdagen reiser. Det kan kutte driftskostnadene massivt i tillegg til å balansere de høyere kjøpskostnadene eller finansieringskostnadene.
8

De er kanskje ikke for alle smaker, men 200 d, så vel som 220 d gjør begge en fantastisk oppgave ellers. Diesel trenger ikke være et skittent ord med moderne enheter som disse, siden CO2 -utslipp er så lave som 140 g/km så vel som økonomisk klima så høyt som 52,3 mpg.

Leave a Comment