277 mph Koenigsegg Agera RS er de nye raskeste bilene og lastebilene i verden

Verdens produksjonsbiler og lastebilhastighetsrekord ser ut til å ha endret hender igjen takket være en 277,9 mph løp på en lukket offentlig vei i Nevada av Koenigsegg Agera Rs.
Den toveis typiske for 277,9 mph ble oppnådd av Agera RS på en 11 mil lang vei i Nevada, så vel som 12 km / t raskere enn det eksisterende merket som Bugatti Veyron er utrolig sport. Det er på samme måte mye mer enn 7 km / h raskere enn hastigheten som ble satt av Hennessey Venom GT som ikke gjorde rekordbøkene, da den bare ble oppnådd i en retning.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Verdens raskeste bilbiler
Koenigseggs forsøk på ordoppføringen tok plassering på en 11-mils del av veien mellom Las Vegas og Pahrump i Nevada-ørkenen som ble spesielt stengt av myndighetene. Nedleggelsen skulle være på stedet i to dager, men Koenigsegg -teamet brøt rekorden tidlig på den aller første dagen.
Koenigseggs fabrikkprøve-bilist Niklas Lija kjørte Agera RS med sin 1.380 hk, 5,0-liters Turbo V8 for å sette den nye rekorden. Etter ett observasjonsløp gjorde han sitt aller første hastighetsforsøk, snudde seg og kom tilbake. Resultatet var en ny verdensrekord toveis typisk for 277,9 mph. Lija er oppgitt å ha truffet over 284 mph i en retning.

Alt som holder seg er at verdenshastighetsrekorden, som ble spilt inn, samt bekreftet av Racelogic, for å bli offisielt anerkjent. Nøyaktig hvor lenge merket vil stå for, er imidlertid noens antagelse med at Henessey nettopp har avslørt sin nye Venom F5 -hyperbil midt i erklæringer om 300 km / t -evne, så vel som Bugatti ennå ikke har satt Chiron til prøve i sinne.
Chiron er erklært å ha en topphastighet begrenset til 261 mph, men Bugatti har antydet et potensielt for 310 mph. Michelin jobber med et dekk som er i stand til å motstå kreftene som vil bli produsert når 1 479 hk, 1996 kg biler og lastebil nærmet nær fremtid.
Hvor rask kan verdens raskeste produksjonsbiler og lastebiler få? La oss forstå tankene dine i kommentarene …

Leave a Comment