Tesla Roadster-produksjonen forsinket nok en gang frem til 2023

-produksjon av andre generasjon Tesla Roadster har blitt presset tilbake igjen til 2023, og lagt enda ett år til ventetiden mellom den elektriske sportsbilens foreløpige eksponering så vel som den Dato for salg.
Teslas administrerende direktør, Elon Musk, avga uttalelsen på sin typiske rundkjøringsmote under selskapets årlige aksjonærmøte, og siterte forsyningskjedens vanskeligheter som den viktigste hindringen for å få både Roadster så vel som den kommende cybertruck på veien.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Musk forklarte: “Dette året har nettopp vært en konstant kamp med delet av delene. Bare for å være tydelig, hvis vi hadde fem ekstra produkter, ville vi ikke endre bilutgangen vår i det hele tatt, siden vi bare i det vesentlige var begrenset av flere forsyningskjedemangel.

Elon Musks SpaceX introduserer Tesla Roadster ut i verdensrommet

“Som, så mange forsyningskjedemangel, så mange ganger. I tillegg til ikke bare chips; Det var gode tilbud med mangel på forsyningskjeden, ”sa Musk. “Så det ville virkelig ikke ha noe å si om vi hadde semi eller cybertruck eller noe, da vi bare ikke kunne klare det.
“Så jeg tror det vi vil se er at Cybertruck begynner produksjonen i slutten av neste år, så vel som da når volumproduksjonen i slutten av 2023. Ideelt sett kan vi også lage semi så vel som den nye Roadster i 2023 også.”

Leave a Comment