Minimum auto parkering bukt størrelse som skal akseres ettersom biler og lastebiler blir like godt enorme

Minimumsbredde på bilparkeringsplasser vil bli opphevet av regjeringen siden biler og lastebiler har endt opp med å bli så godt store.
Størrelsen på bilparkeringsområder har holdt seg nøyaktig det samme fordi 1994 mens biler og lastebildimensjoner har fortsatt å vokse etter hvert som det er montert ytterligere sikkerhetsfunksjoner.
Den økende populariteten til 4x4s så vel som SUV -crossovers har på samme måte bidratt til de nåværende buktstørrelsene, og bare ikke å være enorme tilstrekkelige, så vel som sjåfører blir gradvis rammet med urettferdig bøter for bilparkering over linjer eller å få bilene og lastebilene skadet.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Pump Cost Fury som britiske topper EUs drivstoffskattbord
For øyeblikket kan bilparkeringsplasser på veier være en maksimal lengde på 6,6 meter samt minimum 4,5 meter, samt en maksimal bredde på 2,7 meter samt minimum 1,8 meter.
Regjeringen forventes å snakke med om planene om å skrape minimumsstørrelsen, samt gjøre det mulig for regionale myndigheter å sette størrelsen på bilparkeringsplasser senere i år som en del av større modifikasjoner organisert for netttrafikkindikasjoner samt veiforskrifter.
Imidlertid advarte parlamentsmedlemmer i går kveld å skrape størrelsen fullstendig, kan se regionale myndigheter dra nytte av sine nye krefter for å gjøre områder enda mindre, og tvang sjåfør til mindre øko-biler.
• Variable fartsgrenser kan hjelpe webtrafikkstrømmen i motorveien
Den konservative parlamentsmedlem Sir Greg Knight, styreleder i All-Party Historic Cars Group, som økte problemet i parlamentet, ønsker at minimumsstørrelsen utvides i stedet for å avskaffe. Han sa: “Vi krever å sørge for at regionale myndigheter mot penger, antikar ikke bruker dette for å prøve å erstatte 20 bilparkeringsområder med 25.”
AA støttet spørsmål om at råd kan utnytte avslapning av retningslinjer for å tjene enda mye mer penger fra sjåfører.
“Noen råd vil prøve å maksimere sjansen og øke inntektene ved å ha mye mer, men mindre bilparkeringsplasser,” uttalte Paul Watters, leder for veipolitikken for AA. “Det ville ikke bare innebære mye flere biler og lastebiler i buktene, det ville innebære at hvis biler og lastebiler var” overhengende “, ville de få mye mer straffer.”
• Nesten halvparten av Englands krav om utskifting av vegmarkering
En avdeling for å levere talsperson sa: “Denne våren vil regjeringen snakke med om endringer i trafikkskilt, som på samme måte vil inkludere forslag til å slappe av de nåværende strenge kravene til bilparkeringsplasser.

“Det er ennå ikke tatt noen beslutninger, men det er fjernet at private netttrafikkmyndigheter er finest til å velge på størrelse med bilparkeringsplasser, ikke sentralregjering.”

Leave a Comment