Mercedes vil ha husholdning av Coupe SUVS

Mercedes Chief Engineer for Big SUVS har antydet at det er en sjanse for en husholdning av Coupe-formede SUV-er, i samsvar med stil Blueprint lagt ut av Idea Coupe SUV, satt til å debutere i Beijing senere denne uken. Han uttrykte på samme måte rente for å ape Variety Rovers suksess med en mye mer eksklusiv design for å sitte over den syv-seters GL-klassen.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Når han snakket med bilen som er avslørt på New York Motor Show, sa Dr. Andreas Zygan: “Du så nøyaktig hvordan vi etablerte CLS så vel som da S-Class Coupe, i tillegg til at dette kan bruke dette på mindre biler. Resultatet har vært en Høy del av nye kunder. Dette er noe vi kan avslutte med kupp så vel som SUV -segmentet. Til slutt om vi utvikler en bil og lastebil som X4 avhenger av om det er tilstrekkelige kunder – du bør være allsidig for å tilfredsstille klientkrav.
“Folk vil ha nye biler, folk blir konsumert med nye ting. Selv om vi ikke forstår nøyaktig hva Future har, har vi en modulær plattformteknikk, så vel som ut oppgave er å etablere nye segmenter.”
På spørsmål om hva som gjorde Mercedes ‘SUV -teknikk distinkt, la han til: “Det er gode tilbud, men hvis du vil være spesiell, handler det om designen. Se på iPhone, det handler ikke bare om ytelse det handler om det estetiske så vel som Renhet av utformingen. Den grunnleggende funksjonen til en bil og lastebil bør opprettholdes, selv en i fare så vel som klienten vil ikke godta den, men stilen trenger å sjarmere følelsesmessig. ”
Da Land Rover presset Variety Rover -merket enda mer eksklusivt, så vel som nye konkurrenter som Maserati Levante samt Bentleys SUV i horisonten, overgikk Zygan at det var et område han undersøker. “Hvis det er mye flere konkurrenter til GL, krever vi å reagere. Det er absolutt et marked for de som vil ha noe eksklusivt, ikke bare høy ytelse.
“Det er ingen beslutning ennå, vi analyserer det hele. Det er fascinerende uansett hvor et lite segment. Imidlertid forventer kundene våre svar – de vil være spesielle.”

Leave a Comment