Peugeot 308 i overraskelse 2014 European Cars and Truck of the Year Win

Den nye Peugeot 308 er blitt kronet til europeiske biler og årets lastebil 2014 i det som vil gå ned som et overraskelsesresultat i mange kvartaler.
Det var opp mot en viss hard konkurranse i kortlisten for prisen, som inkluderte BMW i3 elbiler og lastebil (som nylig ble kåret til årets biler og lastebil), Tesla Design S, Skoda Octavia, Mazda 3, Citroen C4 Picasso samt Mercedes S-klasse.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

De 308 som slår slike som Skoda Octavia så vel som Mazda 3 vil komme som en overraskelse for mange mennesker, da disse designene har en tendens til å overgå Peugeot i gruppetester. Faktisk kom 308 nylig av nest fineste til Seat Leon, som deler sin plattform med Octavia, i en bilavsløringstest. sjekket ut vår Peugeot 308 vs Seat Leon Road -test her.
For å være kvalifisert for Ecoty Awards, måtte designene ha blitt tilbudt før utgangen av 2013 i minst fem europeiske land, i tillegg til at de på samme måte måtte ha hakket opp eller bli spådd for å nå 5000 eller mye mer salg per år.
Det var 30 kvalifiserte design totalt i år. I tillegg til et tak i alvorlig utmerkede biler og lastebiler klarte ikke å komme seg til kortlisten, inkludert Jaguar F-Type, BMW 4-serien, Hyundai i10, Ford Kuga, BMW X5 samt Kia Carens.
Fjorårets mester var Volkswagen Golf. Mens andre tidligere vinnere inkluderer Vauxhall Ampera (2012), Nissan Leaf (2011), Volkswagen Polo (2010), samt Vauxhall Insignia (2009).
Peugeot 308 ble solgt i Storbritannia i januar, og det er en enorm step-up i høy kvalitet fra 307. Bilene og lastebilen er også i gang for 2014 World Cars and Truck of the Year Awards, Shortlist som blir avslørt i morgen.

Leave a Comment