2015 Nissan NV400 nye motorer eksponert

Nissan NV400, som er basert på Renault Master så vel som Vauxhall Movano Panel Vans, er innstilt på å få en rekke nye motorer, drivstoffbesparende innovasjon samt noe ekstra sett.
Motorene, alle versjoner av den Renault-laget 2,3-liters typiske jernbanedieselenheten, tilbyr noe mer kraft enn før. Et par enkelt turbo -enheter skaper henholdsvis 110bhp så vel som 125 hk.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

De får nå sammen med et par nye twin-turbo-enheter, som etablerer 135 hk samt 165 hk. På samme måte tilbys en revidert versjon av den gamle 150bhp enkelt-turbo-enheten, med en robotisert semi-auto-boks.
• Finest Panel Vans å kjøpe
De nye to-turbo-motorene er designet for å håndtere tunge reiser, med et lite turbo som tilbyr økt dreiemoment under 1.500 o / min for raskere utflukter. Jo større turbo utvider momentbåndet for høyere omdreininger, noe som gjør NV400 mer flink i motorveihastigheter.
Til tross for den ekstra kraften, er til og med 165bhp-designen nå i stand til å oppnå en imponerende 40mpg kombinert, så vel som de mindre motoriske designene er enda bedre. Dette er takket være inkluderingen av stop-start tech samt regenerativ bremsing over hele serien.
Den har på samme måte en ny øko -modus, som begrenser motorens dreiemoment samt optimaliserer klimadministrasjonen for høyere effektivitet. Alle inkluderer nå en DAB -radio så vel som Bluetooth som vanlig også.
Ny Common Tech inkluderer Hill BEG -assistent, et nytt ESP -system, trailer Sway Control, samt et nytt bredt visningsspeil. Reisende versjoner har også et dekretsporingssystem for dekktrykk.
Som før vil NV400 bli tilbudt med en betydelig rekke forskjellige kroppskonfigurasjoner. Det vil bli tilbudt detaljer om priser senere på året.

Leave a Comment