Bisarre Zil Russian Army Humvee Idea Exposed

Russisk traktorbygger Zil har produsert denne rare ideen om en futuristisk Humvee-stil Army Workers Carrier. Den ennå ikke navngitte produsenten ser helt ulikt alle typer væpnede styrker biler vi tidligere har sett over hele verden, med en grunt skrånende tak som gjør at frontenden ser ut som et stort fly. Karosseriet ser målrettet ut så vel som aggressivt med et enestående stort gitter, så vel som du kan se arbeidschassiset under karosseriet.
7

Kjøretøyet, basert på chassiset til den amerikanske hæren Humvee, er oppgitt å kunne bringe 10 personer i kamp i forskjellige sittestillinger. To stoler bakhjørner av lastebilen kan brukes av skyttere, og distribuerer våpen med lukedører. Vi forstår denne bisarre Zil -ideen har blitt bestilt av den russiske hæren, som for tiden trenger en 4×4 mellom 1 så vel som 2,5 tonn. Den noe lave kerbvekten antyder at rustningsplateringen kan være lett, men den skrånende under kroppen er opprettet for å avlede mine sprengninger.
7

Zil drives av en Cummins Inline-4 dieselmotor med 183 hk, med en fem-trinns håndbokgir til alle fire hjul. Til tross for den futuristiske stylingen, bruker den standard bladfjærer samt trommelbremser. Forvent å se en ekstravagant privat versjon i hendene på russiske oligarker i løpet av de neste årene.

Leave a Comment