Nye 2021 Honda HR-V: Storbritannias priser og spesifikasjoner avslørt

Storbritannias priser for den nye All-Hybrid Honda HR-V SUV har blitt avslørt. Det japanske firmaets mest nåværende Nissan Juke -rival er i salg nå, priset fra £ 26.960, mens månedlige finansplaner starter fra £ 269.
Rekkevidden starter med raffinementtrim, som har LED-lyskastere, oppvarmede forseter, 18-tommers legeringer og en ni-tommers berøringsskjerm med smarttelefonforbindelse.

Topp 10 beste familie biler for å få 2022

Advance trim starter fra £ 29.210 og tilfører et oppvarmet ratt og en strøm bakluke sammen med en hytte delvis trimmet i syntetisk skinn. Utviklingsstil for rekkevidde-topping er priset fra £ 31.660 og kommer med spesielle designelementer, for eksempel to-tone maling og oransje interiørdetaljer, pluss en premium stereo. Alle versjoner kommer med Honda Sensing Safety og bilisthjelpsfunksjoner.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

MK3 Honda HR-V får et dristig nytt utseende, ekstra teknologi, et mye romsligere interiør og en omarbeidet versjon av sin kreative to-motoriske E: HEV Hybrid drivlinje, tilpasset fra den nåværende jazz-supermini.
Den nye HR-Vs drivlinje bruker den samme Atkinson-syklusen 1,5-liters bensinmotor med to elektriske motorer, og et batteri montert under bagasjeromsgulvet. Batteripakken har 60 celler, sammenlignet med 48 i jazzen, for å gjøre rede for HR-Vs ekstra masse. Systemet har også en litt høyere kombinert effekt på 129 hk og 253nm dreiemoment, for å oppveie bilens ekstra bulk. Dette driver HR-V fra 0-62 mph på 10,6 sekunder.

Leave a Comment