New Range Rover Sport SVR ytterste utgave som ble avduket med 567bhp

Land Rover har trukket innpakningene av en mye mer sjenerøst utstyrt versjon av 567bhp Range Rover Sport SVR, kalt den ytterste utgaven. Den nye SUV -en vil gjøre sin offisielle debut på selskapets showstand på Beauty Parlour Privé i Blenheim Palace i september.
Det er bygget av Jaguar Land Rovers spesielle biloperasjonsavdeling (SVO) og kommer med en rekke kosmetiske justeringer, inkludert et utvalg av tre modellspesifikke maling. Den nye SUV -en er tilgjengelig å kjøpe nå, priset fra £ 123 900.

2022 Range Rover Sport fanget testing

Stylingrevisjoner over den konvensjonelle Range Rover Sport SVR inkluderer svarte 22-tommers smidde legeringshjul, svarte bremsekalipere og en ny ventilert karbonfiber panseret. Bilens merker og utvendige lysverk har også blitt byttet for glans-svarte erstatninger.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Land Rovers nye malingsordninger inkluderer Maya Blue Gloss og Marl Grey Gloss. Begge har reflekterende glassflakpartikler blandet gjennom basisbelegget, og Land Rover sier at dette gir “en intens stjernelignende glitring”. Det tredje alternativet er sateng-svart finish, og hver farge kommer med en kontrasterende svart tak som standard.
De kosmetiske endringene fortsetter inne, med kjøpere som får svarte anodiserte metallskift, modellspesifikke opplyste trinnplater og spesielle krom “SV-skreddersydde” merker montert på B-søylene. Det er også et par lette SVR-fylte sportsseter som er trimmet i en blanding av lær og faux-suede møbeltrekk.
I likhet med den konvensjonelle Range Rover Sport SVR, drives den største utgaven av en superladet 5,0-liters V8-motor, som utvikler 567bhp og 700Nm dreiemoment. Land Rover sier at det er nok for en tid på 0–62 mph på 4,5 sekunder og en toppfart på 176 mph. Motoren er parret til en åtte-trinns automatisk girkasse, som sender stasjon til alle fire hjul.
Les nå om Land Rovers nylige oppdatering for Range Rover Velar ved å klikke her …

Leave a Comment